Tilbake til hovedsiden
Du befinner deg her : Hovedside / Nyheter / Nyheter fra Fiat
NYE DOBLO CARGO LANSERES I NORGE

Nye Doblò har fått nytt utvendig design og nytt interiør. De sterke sidene ved bilen er bevart, som best i klassen nyttelast på hele 1000 kg som standard, Størst varerom 4,2m3 også ny 5m3. Planbilen work-up er unik i sitt segment.

Nytt fra denne versjonen er at den tilbys med 3 seter. Til lansering tilbys i tillegg til en veldig attraktiv standard utstyrsliste en lanseringspakke inkl. Dab+, integrert Navigasjon og ryggesensor til kun 6.900,- (inkl. mva).


Nå lanseres fjerde generasjon av Fiat Doblò Cargo. Bilen en er oppdatert innvendig og utvendig med design som gjenspeiler klassisk bil-lignende spesifikasjoner. Fronten er ny med større frontgrill, støtfangere, panser, frontlykter og baklys.
Kupeen har også fått en vesentlig oppgradering med nytt dashbord, tekstiler, ratt, instrumentpanel grafikk og dørpaneler.

Innvendig plass er som alltid i Doblo veldig god og den nye 3 seters løsningen gir et smart oppbevaringsrom under passasjersetet og et praktisk arbeidsbord armlene hvis midtre sete er nedslått.

Fiat Doblò Cargo er varebilen med størst antall modeller i det Norske markedet og tilbys i 2 akselavstander, 2 høyder samt som planbil. Varebilvolumene er 3,4m3, 4,2m eller 5m3 i tillegg til planbil.
Bilen tilbys med en rekke motoralternativer, - MultiJet II 1.3 (90 hk), Multijet II 1.6 (105 hk), 90 hk Multijet II 1.6 med robotisert girkasse og 135 hk Multijet 2,0 - samt bensinmotor på 120 hk TurboJet 1,4.

Doblò er en suksessmodell og har funnet mer enn 1,4 millioner kunder siden 2000, og med nye Doblò Cargo vil den sterke markedsposisjonen befestes. Doblò selges også sammen med Ducato under RAM merkevaren i USA.

I likhet med tidligere generasjoner, blir Doblò Cargo produsert i Tyrkia i Tofaş anlegget i Bursa, en fabrikk som nylig fikk tildeling av gull for World Class Manufacturing.