Tilbake til hovedsiden
Du befinner deg her : Hovedside / Nyheter / Nyheter fra Fiat
NYE 500X LANSERES I NORGE

Det nyeste medlemmet i Fiat 500 familien er på plass og klar for salg i Norge. Crossoveren Fiat 500X tilbys i både City og Cross utgave. City har elegante designelementer og leveres i 2WD. Cross er mer høyrest og har et røffere uttrykk og leveres i 4WD utgave. Begge varianter leveres både med manuell og automat.

En ny etterkommer av den originale Fiat 500 lansert i 1957. Kjennetegn som de avrundede lysene og den klassiske logoen på fronten gjør at men kjenner igjen med en gang at 500X er et nytt medlem av 500 familien. Familien består nå av 500, 500C, 500L, 500L Trekking. Modellene er alle forskjellige i funksjon og karakter, men deler de samme røttene til den originale ikoniske Fiat 500.

Bygget på den oppgraderte SATA-fabrikken i Melfi (Potenza) og til salgs i mer enn 100 land over hele verden, inkludert USA, den nye Fiat 500X vil bli tilgjengelig i to forskjellige versjoner med to ulike sjeler – en urban, den andre mot offroad - utstyrt med effektiv diesel og bensinmotorer, tre gir typer- manuell, 9-trinns automatisk eller twin-clutch 6-trinns automat - og med forhjulsdrift eller firehjulsdrift.

Fiat 500X er en Crossover, ikke bare i sin natur, men også fordi den appellerer til et bredt spekter av kunder, mannlige og kvinnelige, i ulike aldre, med ulike behov og smak. I denne forstand representerer "X" -symbolet et veiskille mellom flere svært forskjellige segmenter, hvert bebodd av den unge og den modne, elskere av skjønnhet og kjennere av karakter. Disse menneskene er dynamiske, med et aktivt sosialt liv, og de dyrker forskjellige lidenskaper og interesser. Det de har til felles, er imidlertid ønsket om å nyte en tilfredsstillende kjøreopplevelse og uttrykke sin egen personlighet gjennom en særegen stil. For alle dem er det ett helhetlig svar: Fiat 500X.

500X kommer i to versjoner: den første med elegant styling i versjonen City mens den andre med mer offroadpreg og utseende i Cross versjon. I Norge lanseres bilen med et høyt utstyrsnivå som standard og i lanseringsperioden med en Dynamic safety pack (ryggekamera, blindsonevarsling og filskiftevarsling), Radio 6,5’’ med bluetooth, navigasjon og DAB+ inkludert på Lounge eller Cross+ utstyrsnivå.